Verkoop en service van machines

voor de voedingsmiddelenindustrie

LEX Food Equipment is:

mauting, Lex food equipment

LEX Food Equipment is officieel dealer van Mauting. En naast Mauting rookkasten, kookkasten, braadkasten en klimaatkasten ook Inject Star. Oprichter Lex den Hollander heeft een passie voor ambachtelijk roken en is specialist als het gaat om de installatie en werking van rookkasten.


 

 

 

  • Advies
  • Revisie en modificatie
  • Storingen
  • Onderhoud en kalibratie

 

 

Knowhow

LEX Food Equipments levert de beste en betrouwbaarste service. Profiteer van onze lage onderhoudsprijzen en ons hoge serviceniveau. 24/7 staan wij voor u klaar. Want wij begrijpen als geen ander dat een storing voor omzetverlies zorgt.
Wij van LEX hebben een no-nonsense mentaliteit. Wij komen voor uw machines. Die hebben onze prioriteit. Die houden wij voor u aan de gang.

 


Rookkasten

LEX Food Equipment is specialist op het gebied van rookkasten voor de vlees-, vis- en pluimveeverwerkende industrie. Jarenlange ervaring met rookkasten en een passie voor met name het ambachtelijke roken leveren een indrukwekkende hoeveelheid kennis over dit onderwerp op. Als specialist koos LEX Food Equipment voor de rookkasten van Mauting.


 

Rookkast, rookkasten voor vlees, mauting, vleesrookkast

 


Rookkasten zijn er in diverse soorten en maten en voor diverse productgroepen. Zo heeft Mauting de UKM voor vlees en de UKM Central die, vanwege zijn goede droogcapaciteit, specifiek voor vis gebruikt wordt. De Mauting rookkasten kunnen worden uitgerust met een gloeirook-, wrijfrook-, condensrook- of vloeibare rookinstallatie. Alle rookkasten beschikken over een geavanceerd besturingssysteem dat onder andere de temperatuur en de relatieve luchtvochtigheid controleert.

 


Kookkasten

Kookkasten, mauting, kookkast voor vlees, vleeskookkast

De kookkasten van Mauting regelen het hele kookproces dankzij een geavanceerd besturingssysteem. De Mauting kookkasten kunnen worden uitgevoerd met vochtinjectie door middel van stoom of water. De kookkasten van Mauting zijn zoals de rookkasten geheel uitgevoerd van RVS: binnenzijde DIN 1.4571 buitenzijde DIN 1.4301

 

 

Braadkasten

De braadkasten van Mauting zijn zeer robuust uitgevoerd met extra geïsoleerde panelen en deur. De horizontale luchtstroming in combinatie met actieve wisselkleppen zorgen voor een ideale luchtstroming over het product. De braadkasten kunnen ook gebruikt worden voor het koken.

 

Braadkast, mauting, braadkast, braadkast voor vlees

Naast de traditionele braadkast met horizontale luchtstroming heeft Mauting ook een braadkast waarin de braadwagen wordt rondgedraaid. Met dit roterende systeem wordt het product sneller en nog gelijkmatiger verhit. Dit zorgt voor een kortere verwerkingstijd en dus lagere energiekosten.
 

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Bel + 31 (0)30 – 268 79 99 of stuur een stuur een mail voor meer informatie of een kennismaking.

 

 

 

Lef Food Equipment

 

 

 

Copyright 2016© Gerealiseerd door: Domino Media