Verkoop en service van machines

voor de voedingsmiddelenindustrie

LEX Food Equipment is:

Injectoren

Innovatieve technologie, gecombineerd met een modern design. Dat kenmerkt de injectoren van Inject Star. Inject Star is een gerenommeerd merk in de vlees-, vis- en pluimveeverwerkende industrie. De injectoren van Inject Star zorgen voor een optimale homogene pekelverdeling in het product. Dankzij de talrijke opties kunnen de injectoren uit de IS-serie perfect worden aangepast aan de productspecifieke vereisten.

Inject Star Injector InjectStar vleesinjector

 

 

Inject Star heeft injectoren voor het injecteren van:

- roodvlees

- vis en vers vlees

- gevogelte

- emulsie (meat in meat)


Inject Star injectoren bieden een perfecte oplossing voor zowel kleinere bedrijven zoals slagerijen, als voor middelgrote en grote bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie. De nieuwste visinjector van Inject Star is de IS-300/72F injector. Deze injector is speciaal ontwikkeld voor visproducten, waarbij een zachte productbehandeling essentieel is om de hoogste productkwaliteit en de beste productuitstraling te realiseren.

 

Heeft u Inject Star apparatuur en bent u nog geen relatie van ons, neem dan contact met ons op. Wij komen bij u langs voor een gratis check van uw Inject Star injector, tumbler of separator.

 

Alle producten van Inject Star bekijken? Klik hier voor de officiële website.


Bel + 31 (0)30 – 268 79 99 of stuur ons een mail.

Lef Food Equipment

 

 

Copyright 2016© Gerealiseerd door: Domino Media